طرز تهیه کوکو سیب زمینی پفکی

این سبزی زیرزمینی در واقع ریشه های عمیقی در پرو دارد، جایی که برای اولین بار سیب زمینی کشف شد. اینکاها اولین کسانی بودند که در حدود 8000 تا 5000 قبل از میلاد سیب زمینی کشت کردند. در سال 1536، فاتحان اسپانیایی پرو را فتح کردند و طعم های پرو را کشف کردند و آنها را به اروپا آوردند. در یک کاسه یا بشقاب جداگانه، آرد سوخاری خشک را اضافه کنید. شما می توانید مانند من آنها را گرد یا مستطیل کنید.

غذای ساده با سیب زمینی بدون فر

روی پایه سبد سرخ کن روغن بپاشید و با فاصله مشخصی در سبد خرد شده نگه دارید. حالا روی نبات ها را به خوبی با روغن اسپری کنید زیرا این کار به شما کمک می کند تا سیب زمینی سرخ شده ترد درست کنید. بعد از 7 دقیقه کتلت را برگردانده تا طرف دیگر هم سرخ شود.

کوکو خوشمزه

سیب زمینی های خود را از فریزر خارج کرده و در یک کیسه دربسته قرار دهید. این کیسه را قبل از اینکه دوباره در فریزر قرار دهید، با تاریخ انجماد برچسب بزنید. شیرینی ها را در دمای اتاق بگذارید تا کاملا خنک شوند. سپس هر کدام را در یک کیسه در بسته قرار دهید، تاریخ انجماد را روی آن برچسب بزنید و سپس در فریزر قرار دهید.
مجموعه دستور العمل ها را مرور کنید تا دستور العمل های مورد نظر خود را دریافت کنید. دلمه های سیب زمینی را بردارید و آنها را بپزید تا نرم شوند، شروع به طلایی شدن کنند، اما کاملا پخته نشوند. قبل از بسته بندی و یخ زدن، اجازه دهید کاملا خنک شود. پس از آبکش کردن نوارهای سیب زمینی خام سرد، چیپس ها را روی سینی قرار دهید و کمی با برس روغن پخت و پز کنید.

طرز تهیه کوکو سیب زمینی خوشمزه

توجه داشته باشید که این اولین انتخاب من نیست، اما حتی لاتکه خور مورد علاقه من هم متوجه نشدند که آنها تازه سرخ نشده اند. طعم آنها شبیه لاتکسی است که یک ساعت روی پیشخوان نشسته است. سپس تنها کاری که باید انجام دهید این است که پوره هایی را که می خواهید منجمد کنید در قسمت های جداگانه جدا کرده و در کیسه های قابل بسته قرار دهید. گراتین ها را باید به همان روشی که گوش ماهی شما تهیه می کنید، به آرامی بپزید تا کمی قهوه ای شوند اما کاملا پخته نشوند. می توانید صدف ها را تا 2 هفته از این طریق نگهداری کنید.

کتلت سیب زمینی

سیب‌زمینی‌ها را در کیسه‌های فریزر قابل درزگیری نگهداری کنید تا در هر ظرفی که نیاز به براونی منجمد دارد، آماده استفاده شوند. می‌توانید سیب‌زمینی‌های دوبل پخته را در یخچال آب کنید یا سیب‌زمینی‌های یخ‌زده را دوباره در فر یا مایکروویو گرم کنید. سیب زمینی پخته شده را می توان به همین روش منجمد کرد، اما آنها را فریز نکنید زیرا فاقد پنیر یا خامه ترش هستند. پوره سیب زمینی اغلب حاوی مواد غنی مانند خامه، خامه ترش یا پنیر خامه ای است که به حفظ بافت آن در طول فرآیند انجماد و ذوب کمک می کند. سیب زمینی های یخ زده را در یخچال ذوب کنید و دوباره در فر یا مایکروویو گرم کنید، قبل از سرو حتما هم بزنید.
بعید است که رستوران یا آشپزخانه ای در کشور پیدا کنید که منبع سیب زمینی بسیار سالمی نداشته باشد. Allrecipes بخشی از خانواده انتشارات Dotdash Meredith است.
پس از آماده شدن ورقه پخت، اطمینان حاصل کنید که تکه های تکه های کتلت گوشت با یکدیگر تماس نداشته باشند و یا شلوغ نشوند. بعد از اینکه آنها را روی دستمال کاغذی کشیدید، آنها را به صورت یک لایه روی یک ورقه پخت روغنی قرار دهید. با روکش ساران بپوشانید و مستقیم در یخچال بگذارید. سپس این سیب‌زمینی‌های شکم‌شده را در نایلون بپیچید و در کیسه‌ای دربسته قرار دهید. معمولاً حدود 2 هفته در یخچال نگهداری می شوند.
هنگامی که سوپ گرم شد و گرم شد، در صورت نیاز می توانید دما را به سطح پایین تری تنظیم کنید. این به شما این امکان را می دهد که از اقلام یخ زده قدیمی در پایین فریزر خود استفاده کنید و به آزاد کردن فضای یخچال و اطمینان از ماندگاری غذا تا حد امکان کمک می کند. اگرچه فریز کردن سوپ بی خطر است، اما سه چیز وجود دارد که باید ابتدا به آنها فکر کنید.
غذا با سیب زمینی پخته

دیدگاهتان را بنویسید